معاونت امور دانشجویی و فرهنگی
 
 
 

دکتر آرزو رضازاده
دانشیار، دکترای تخصصی علوم تغذیه
arezoo.rezazadeh@gmail.com

معاون

شرح وظایف معاونت: 

  •   مطالعه و اتخاذ تصمیم در باره مسائل و مشکلات دانشجویی
  •   نظارت بر اجرای قوانین و آئین نامه‌های دانشجویی
  •   تدوین و پیشنهاد اصول کلی مشاوره دانشجویی
  •   برنامه ریزی امور فوق برنامه دانشجویی
  •   نظارت بر فعالیتهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشکده
  •   ایجاد هماهنگی و جلب مشارکت لازم میان نهادهای مختلف عقیدتی، فرهنگی و سیاسی دانشجویی از طریق تشکیل جلسات مناسب با دفتر نمایندگی شورای مرکزی نمایندگان مقام معظم رهبری، جهاد دانشگاهی و انجمن اسلامی
  •   برنامه ریزی و اجرای فعالیتهای فوق برنامه
  •   ایجاد ارتباط و همکاری هرچه بیشتر بامراکز، مؤسسات و نهادهای فکری، فرهنگی و انقلابی برای شکوفایی بیشتر فعالیتهای فکری، فرهنگی و هنری
  •   فراهم آوردن زمینه و ترغیب نیروهای دانشکده به حضور در صحنه‌های مختلف علمی، سیاسی و فرهنگی جامعه
  •   پیشنهاد برنامه‌های لازم به شورای فرهنگی و پیگیری وظایف محوله
  •   نیازیابی معاونت و اعلام آنها به حوزه ریاست دانشگاه
  •   تدوین برنامه راهبردی واحدهای مختلف معاونت
  •   حمایت و تشویق در نوآوری برنامه‌های دانشجویی-فرهنگی
  •   حمایت و تشویق در پژوهشهای فرهنگی-دانشجویی
  •   اجرایی کردن برنامه‌های پیشنهادی معاونت دانشجویی-فرهنگی وزارت متبوع

 

معرفی

تهیه تقویم فرهنگی، هماهنگی برنامه ‌های ساعت فرهنگ، برگزاری مراسم های مختلف ملی و مذهبی، هماهنگی و برگزاری جلسات شورای فرهنگی، هماهنگی فعالیت ‌های تشکل ‌ها و انجمن های علمی دانشجویی، هماهنگی امور مربوط به سالن ورزشی و واحد تربیت بدنی دانشکده، برگزاری کارگاه های آموزشی، رابط میان مرکز مشاوره دانشکده با دانشگاه، بررسی و پیگیری مشکلات دانشجویان، ارائه بروشورهای مرتبط به سلامت روان و مشاوره در دانشکده، هماهنگی فعالیت ‌های فرهنگی و هنری کانون ‌های فرهنگی دانشجویی و انجمن صنفی دانشجویی دانشکده.

 

رسالت و چشم انداز  

ارائه بهینه خدمات رفاهی،‌ فرهنگی و مشاوره ای به دانشجویان و کارکنان محترم دانشکده و انستیتو تغذیه و صنایع غذایی در راستای  ارتقاء سلامت جسمانی و روانی و رشد فرهنگی و اجتماعی با تاکید بر هم فکری و  مشارکت خود افراد.

 

اهداف

از اهداف عمده معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی که در راستای سیاست‌های راهبردی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند می توان به موارد زیر اشاره نمود:
۱-    ارتقاء باورها و ارزش های فرهنگ اسلامی- ایرانی؛
۲-    توانمند سازی و افزایش سطح آگاهی در امور اجتماعی؛
۳-    ایجاد فضایی مناسب برای رقابت سالم و رشد سازمانی با تکیه بر اصل کرامت انسانی؛
۴-    شرکت موثر دانشجویان در فعالیت های جمعی به منظور ایجاد روحیه کارگروهی و هم یاری با ارایه نظرات راهبردی آنان؛
۵-    توجه ویژه به موضوع حرفه ای گری و چگونگی افزایش سطح دانش دانشجویان؛
۶-    فراهم سازی یک بستر مناسب برای رشد و شکوفائی استعدادهای دانشجویان در تمام ابعاد ؛
۷-    شناسایی و توانمند سازی دانشجویان و کارکنان در زمینه های فرهنگی و ورزشی؛
۸-    برگزاری کارگاه های آموزشی- مهارتی به منظور افزایش توانایی و مهارت های افراد در زمینه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی؛
۹-    ارتقاء سطح سلامت روان دانشجویان؛
۱۰-   افزایش مشارکت کانون ها و تشکل های دانشجویی به منظور تحقق اهداف فرهنگی- اجتماعی؛
۱۱-   ارتقاء فعالیت های فرهنگی در راستای بهبود سبک زندگی دانشجویان؛
۱۲-   بهبود فضاهای فرهنگی، ورزشی، عبادی و رستوران؛
۱۳-   تقویت فرهنگ ورزش در میان­ دانشجویان و کارکنان

 

 وظایف حوزه امور دانشجویی

هماهنگی امور مربوطه به وام های دانشجویی، مسکن، ضروری و خریدکالا، بیمه و ودیعه مسکن به دانشجویان متقاضی، تسویه حساب در زمان فارغ ‌التحصیلی، واکسیناسیون و کار دانشجویی.

 

 

 

زهره میرصادقی
کارشناس

شرح وظایف: 

1-هماهنگی و برگزاری شورای فرهنگی دانشکده بطور مستمر ماهانه

2-برگزاری و هماهنگی مراسم و مناسبتهای ملی و مذهبی

3-انجام امور فارغ التحصیلی دانشجویان در مقاطع کارشناسی –کارشناسی ارشد –دکتری- خودگردان

4-همکاری در ثبت نام دانشجویان جدیدالورود

5-هماهنگی ورزشگاه جهت استفاده همکاران و دانشجویان

6- انجام فرایند اخذ وامهای دانشجویی : وام ازدواج –وام شهریه-کمک هزینه دانشجویی-وام ودیعه مسکن- وام فرزندآوری

7-هدایت دانشجویان جهت دریافت کارت غذا –مستقر شدن در خوابگاه ها

8- برنامه ریزی جهت انجام مسابقات ورزشی برای دانشجویان و همکاران

9-برگزاری مسابقات فرهنگی و مذهبی

10-برگزاری اردوهای دانشجویی

 

 

 

مجید آقا ماری نجف آبادی
کارشناس

شرح وظایف: 

1-هماهنگی و برگزاری شورای فرهنگی دانشکده بطور مستمر ماهانه

2-برگزاری و هماهنگی مراسم و مناسبتهای ملی و مذهبی

3-انجام امور فارغ التحصیلی دانشجویان در مقاطع کارشناسی –کارشناسی ارشد –دکتری- خودگردان

4-همکاری در ثبت نام دانشجویان جدیدالورود

5-هماهنگی ورزشگاه جهت استفاده همکاران و دانشجویان

6- انجام فرایند اخذ وامهای دانشجویی : وام ازدواج –وام شهریه-کمک هزینه دانشجویی-وام ودیعه مسکن- وام فرزندآوری

7-هدایت دانشجویان جهت دریافت کارت غذا –مستقر شدن در خوابگاه ها

8- برنامه ریزی جهت انجام مسابقات ورزشی برای دانشجویان و همکاران

9-برگزاری مسابقات فرهنگی و مذهبی

10-برگزاری اردوهای دانشجویی

 

اعضاء شورای فرهنگی دانشکده و انستیتو تغذیه

* رئیس دانشکده: جناب آقای دکترامیر محمد مرتضویان

*معاون دانشجویی و فرهنگی: سرکار خانم دکتر آرزو رضازاده

* معاون پشتببانی : جناب آقای دکتر عبدالصمد عابدی

*معاون آموزشی : سرکار خانم دکتر کتایون پورولی

* مدیر روابط عمومی سرکار خانم فریبا اسدی

* نماینده دفتر مقام معظم رهبری : حاج آقا غفاری

* فرمانده بسیج آقایان : آقای محمد حسین مقدم

* فرمانده خواهران : مبینا طباطبایی

* دبیر انجمن اسلامی محمد مهدی محمدی

* اعضاء انجمن اسلامی: خانم فرناز عظیمی

* دبیر شورا : خانم زهره حاج میر صادقی

* کارشناس امور دانشجویی: مجید آقا ماری نجف آبادی

زمان برگزاری شورای فرهنگی : اول هر ماه بطور منظم برگزار میگردد.

 

 

تماس با ما:

تلفن دانشکده: 5-02122357483

تلفن معاونت دانشجویی : 02122376466

کدپستی : 1981619573

صندوق پستی :4741 -19395

نشانی اینترنتی: http://www.nnftri.ac.ir

پست الکترونیکی: info@nnftri.ac.ir

آدرس: شهرک قدس( غرب) ، بلوار فرحزادی، خیابان شهید حافظی(ارغوان غربی) پلاک 7

  • لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست